Meteen naar de inhoud

Pragmatic Play’s nieuwe online slot Goblin Heist Powernudge gebruikt progressieve functie

Pragmatic Play heeft zijn tweede titel deze maand uitgebracht, met de op fantasie gebaseerde Goblin Heist Powernudge ook het tweede spel om de nieuwe high-tech mechaniek te incorporeren, na het debuut van de Egyptische odyssee Rise of Giza in augustus 2021.

Hier worden spelers getransporteerd naar een ondeugend koninkrijk waar schathongerige wezens de rollen vullen op zoek naar winsten die tot 4.000x de inzet waard zijn, en een nogal sinister uitziende goblin staat links van het 5×3, 10-payline raster en grijpt een zak met buit. Zoals gebruikelijk bij de gokkasten van Pragmatic zijn de graphics uitstekend en voegt de soundtrack een mysterieuze sfeer toe aan de spelervaring.

Goblin Heistjpg

Slot eigenschappen

In dit fantasie rijk zijn er drie gelijke symbolen nodig op een winlijn om winnende combinaties te vormen. Winsten kunnen beginnen vanaf elke rol en bij elke rol wordt het Powernudge mechanisme geactiveerd en rollen die ten minste één winnend symbool bevatten zullen één positie naar beneden “schuiven”. Niet-winnende rollen respin. Dit nudge proces gaat door totdat er geen winnende combinaties meer op het scherm zijn.

De uitbetalingstabel bestaat uit zeven reguliere uitbetalingssymbolen waaronder een bloedige schedel sleutel, een rol en een hoorn, die de lagere uitbetalingen zijn, terwijl goblin-vormig dynamiet, een schatkist, een Elvin ridder en een goblin de hoge uitbetalingen vertegenwoordigen. Het landen van een vijf-of-a-kind combinatie is de moeite waard 1 tot 20 keer de inzet.

Er zijn geen wilds in het spel, maar in het basisspel is er een gouden leeuw Mystery Money Symbol, en spelers die het geluk hebben om minstens zes van deze tegelijkertijd te landen, zullen de Money Respin feature activeren. In deze bonusronde worden vermenigvuldigers en geldwaarden willekeurig onthuld op de gouden leeuw-pictogrammen en ze worden toegevoegd aan alle winsten die zich opstapelen. Het raster blijft schuiven tot er geen Mystery Money symbolen meer op het scherm zijn.

Gratis Respins kopen

Afhankelijk van het rechtsgebied kunnen spelers ervoor kiezen om de Buy Free Respins-functie te gebruiken, die automatisch zes of meer Money-symbolen oproept en ze direct naar de bonusronde brengt. De kosten om dit te doen is 100x de inzet.

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer voor Pragmatic Play, gaf via een persbericht van het bedrijf commentaar op de nieuwe hitslot…

“We zijn verheugd om het PowerNudge™ mechanisme terug te brengen in een geheel nieuwe speelomgeving, die spelers in het hart van de actie plaatst met een spelervaring die een extra laag van onderdompeling en anticipatie toevoegt als de rollen draaien.

“Goblin Heist PowerNudge™ biedt heldere beelden, een boeiend thema en intuïtieve geluidseffecten, evenals een progressieve functie die echt de opwinding aanwakkert.”

De videoslot is speelbaar op elk apparaat en volgt op de onlangs uitgebrachte Fire Strike 2, die volgens Pragmatic een hoofdbestanddeel van hun gokkasten-portfolio zal worden, samen met de slot met Viking-thema, North Guardians, evenals de hoogvliegende Spirit of Adventure en Clover Gold. Elk van de spellen kan worden gevonden in de snel uitbreidende portfolio van de multi-product content provider van meer dan 200 HTML5 titels.

Het volgende spel is het misdaad-thema, The Great Stick-Up, dat op 19 mei zal worden uitgebracht!